torstai 26. syyskuuta 2013

Uusi uho.

Olen lipsunut. Jossakin vaiheessa olen luiskahtanut pois ketoosista. Voi perse-erkki että sapettaa moinen löysäily. Sen huomaa siitä parhaiten että mieliteot ovat palanneet elämääni. Hyis saatana että vituttaa oikein raskaasti. Mutta eipä hätää....

On siis otettava itseään niskasta kiinni, riepoteltava hieman pitkin ovenkarmia ja sitten kysytään että mitäs ajattelit asialle tehdä.

Ryhdistäytyiminen !!

Koska paras keino estää asiasta lipsuminen on uhata julkisella nolaamisella, tehdään tästä uudesta ryhdistäytymisestä myös julkinen tapahtuma jota voi jokainen mielenkiinnolla tai kauhulla seurata lärvikirjassa.Lärvikirjassa siksi, että blogi on tarkoitettu vähän pidemmälle mietittyjen asioiden kirjoitteluun, joten hetken mielijohteesta tehdyt heitot, päiväkirjamerkinnät ja muut lyhyemmät kommentoinnit siis laitetaan tästä lähtien bloggaajan toimesta lärvikirjaan. Se ei tarkoita sitä että blogi lopetettaisiin, ei suinkaan. Päinvastoin on toivottavaa että lärvikirjan myötä kirjoitusaktiivisuuskin blogissa lisääntyisi sille tasolle mitä se on prahaimmillaan ollut. Sitä on toivottu niin usein ja nyt on aika tehdä asialle jotain.

Lärvikirjassa myös siksi, että siellä on nopein palaute ellei jotakin rupea tapahtumaan. Piiskaan itseäni siis julkisen epäonnistumisen uhalla ja sehän ei tietenkään ole vaihtoehto tässä tapauksessa.

Ei niin pahaa etteikö jotakin hyvääkin.

Aikoinaan kun karppaamisen alotin, luin monelta taholta että se TOINEN kerta on paljon vaikeampi kuin ensimmäinen. Siitä sitten lähdetään ja otetaan tästäkin asiasta omakohtainen kokemus ja tieto. Onko se niin vaikeaa kuin väitetään vai onko tässäkin kyse myytistä jota käytetään tekosyynä. Se jää nähtäväksi.

Valmistelut ja kurin tiukennus aloitetaan heti. Virallinen aloituspäivä tälle uudelle uholle olkoon 01.10.2013 ja siitä asetamme tavoitteeksi -25kg kesäkuuhun 2014 mennessä. Puntarissa on tarkoitus käydä viikottain ja kertoa edistyminen kaiken kansan riepoteltavaksi sitten lärvittimessä.
3 kommenttia :

 1. Kiva, etta taas bloggaat Koltta!

  VastaaPoista
 2. Pakkohan se on. Lärvikirjaan tulee tykkääjiä tasaseen tahtiin ja blogin kävijämäärät on sellaset ettei voi tuottaa pettymystä. Niin kauan kun on lukijoita niin on pakko jatkaa :)

  VastaaPoista
 3. "Päinvastoin on toivottavaa että lärvikirjan myötä kirjoitusaktiivisuuskin blogissa lisääntyisi sille tasolle mitä se on prahaimmillaan ollut."

  Vai että prahaimmillaan? Tämän kirjoitusvirheen kunniaksi terveisiä täältä Prahasta ja onnea ketoiluun!

  VastaaPoista