maanantai 30. syyskuuta 2013

Voi ongelma


Tunnustan, en enää ymmärrä mistä on kyse - tämä pakolla asian todistaminen alkaa tuntua pikkulapsen kiukuttelulta isompia voimia vastaan. Mun tekis jo mieli kirota niin perkeleesti että taivaspaikka on katkolla. Vois stn kele ttu vtti.

Itä-Suomen yliopiston, tuon korkeimman tiedonlähteen, viimeisen 16 vuotta kestäneen seurantatutkimuksen tulokset kuulemma osoittavat että suuria määriä voita syövillä on 65 prosenttia enemmän sydäninfarkteja kuin maltillisesti voita syövillä.

Tutkimus perustuu miesten 16 vuotta pitämiin ruokapäiväkirjoihin. Minkäänlaista satunnaisuutta ei ole tutkimuksessa mukana, jota pidetään tieteellisen tutkimuksen perustana. Lopputulokset oli vakioitu sopivilla laskutoimituksilla. Miksi seurantatutkimus, eikö tätä olisi voinut tutkia kliinisillä tutkimuksilla, mitä kertovat infarktin saaneiden miesten veriarvot.

Kuolivatko he muita nuorempina. Oliko vakioitiin tarvittavan laskukaavan kehittäminen tuloksia tukevaksi vaikeaa. Paljonko on suuria määriä voita. Mikä on maltillinen määrä.

Mitä tuloksia on saatu isossa maailmassa?


Aivan päinvastaiseen tulokseen tulivat australialaiset tukijat 14 vuoden seuranta-ajan jälkeen todeten runsaasti maitorasvoja käyttävillä 69 % vähemmän kuolemaan johtavia sydänkohtauksia kuin niillä, jotka käyttivät vähärasvaisia tuotteita.

Harvardin yliopiston terveystieteiden laitoksen tutkimuksen mukaan maitorasvasta saatu transpalmitoleenihappo liittyy diabetesriskin vähentymiseen.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan eniten maitorasvaa käyttäneet ruotsalaiset maanviljelijät saivat vähiten maitorasvaa käyttäneisiin verrattuna 75 % vähemmän sydänkohtauksia.

Tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan rasvattoman maidon juottaminen pienille lapsille ei ehkäise lihavuutta. Tutkimuksissa selvisi, että täysrasvaista maitoa juovat 2-vuotiaat lihoivat jopa vähemmän neljänteen ikävuoteen mennessä kuin rasvatonta maitoa juovat. Perusteluna, rasva auttaa pitämään näläntunteen poissa pidempään. Niin oliko meillä lasten lihavuus edelleen kasvussa ja rasvaton maito kouluruokailussa pakkopullaa.

VITTU !!! Siis ihan aikuisten oikeesti nyt. Onko siellä Kuopiossa jollakulla kusta päässä vai paskaa aivoissa. Onko vähärasvainen dietti vienyt aivoista viimeisenkin toivon rippeen.

Vaikka haluan kovasti suosia Suomalaista ja haluaisin kovasti että täällä Suomessa kaikki on vähän paremmin ja osaavat enemmän ja tietävät paremmin. Siltikin en usko että haluni auttaa asiaa.

Jos haluni Suomalaisten ylivertaisuudesta toteutuisi, Australialaiset, Ruotsalaiset ja vieläpä Harwardin yliopiston (siis just sen maailmalla arvostetun) väki ovat kaikki vitun idiootteja amatöörejä kun eivät osaa tehdä tutkimuksia Pekka Puskan arvoja tukevaksi.

Valitettavasti näin ei ole. Kuopiossa on ne vitun idiootit jotka eivät osaa, kykene tai pysty.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti