keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Niin väärin

Ylipainoiselle eli suomeksi sanottuna lihavalle painon pudottaminen eli laihduttaminen on hyvä asia. Sairaalloisen ylipainoiselle se on erityisen suotavaa, jopa elinehto. Lukemani perusteella jopa vähäinenkin painon pudotus on erityisen hyvä asia. Kokemani perusteella painon pudotus on erittäin hyvä asia.

Karppaamalla painon pudottaminen on ollut helppoa. Jopa niin helppoa että sen täytyy olla lähes rikollista. P. Puska onkin todennut että karppaaja laihtuu väärin. Ravintoterapeutti sanoi aikanaan minullekkin että laihduta millä tavalla tahansa joka toimii, se on hyvä asia ja muihin pikkuseikkoihin voidaan tarttua sitten kun paino on reippaasti pudonnut.

Miksiköhän Pekka pelottelee väärin laihduttamisesta. Laihduttamisenhan piti olla hyvä asia.

Ai niin, verisuonet tukkeutuvat ja kolesterolit pomppaavat ja sydän pysähtyy kun karppaa... Mutta kun kaikki verikokeilla saatavat arvot ovat karppaamisen ja laihtumisen myötä parantuneet. Eli ei se siltäkään kantilta katsottuna voi olla väärin.

Ehkä Pekka tarkoittaa että karppaaja sairastuu vaikka laihtuu... Mutta kun olen päässyt karppaamalla jo uniapneasta, verenpaine- ja diabeteslääkkeistä kokonaan eroon, eli pystyn nukkumaan ilman maskia kuorsaamatta ja elämään täysin ilman minkäänlaista lääkitystä. Eli se ei siltäkään kantilta katsottuna voi olla väärin.

En syö margariinia ja ruisleipää enkä käytä lääkkeitä. Siksi se siis on väärin. Eines- ja lääkevalmistajat eivät saa minulta rahaa joten laihdutan väärällä tavalla. Voi räkä miten olen mokannut laihduttamisen ihan totaalisesti. On siis väärin laihduttaa jos siitä hyötyy vain itse. Oikein laihduttava käyttää margariinia ja lääkkeitä sekä käyttää terveyspalveluja säännöllisen epäsäännöllisesti.

6 kommenttia :

 1. Koska muuten grillataan? ;)

  PS. Tuo kommenttien postauksen tekstin tunnistaminen on hanurista. Ne sanat on niin epäselviä, että monta kertaa joutuu klikkaamaan uusiksi. Veikkaan, että rajoittaa kommentointia rajusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillaamisesta tulikin mieleeni että esim. ens viikonloppuna vois pistää taas grillin kuumaks ;) Liitytkö joukkoon :)

   Ja tuo tyhmä tekstin tunnistus on potkittu hevon helvettiin. Ihme ettei kukaan ole siitä aikaisemmin maininnut. En edes ole huomannut sen olemassaoloa ;)

   Poista
 2. "On siis väärin laihduttaa jos siitä hyötyy vain itse."
  Tuossa se asian ydin varmasti onkin. Muuten ei voisi olla väärin, että paino putoaa, lääkkeistä pääsee eroon (tai välttää lääkkeet) ja veriarvot paranee.

  VastaaPoista
 3. Tyylistä kompaten. Nih om! Ihan oon väärin laihduttanu!

  VastaaPoista