keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Yliopisto tv

Kolmesti minulta on kysytty olenko halukas tai kiinnostunut antamaan haastattelua karppaukseen liittyen. Jokaiselle olen vuorollaan vastannut myöntävästi, muttei niistä alkujaan sitten koskaan mitään näkyvää tullutkaan. Kolmas kerta kuitenkin poiki mukavan tapaamisen ja nopealla aikataululla.

Pari viikkoa sitten allekirjoittanut oli opiskelijaneitojen haastateltavana karppaukseen liittyen ja nyt tuolla Tampereen yliopiston yliopisto-tv:llä on julkaistu nähtäville tuo Ruokamakasiini jonka introssa allekirjoittanutta jututettiin.

Itse studiohaastattelussa korviini särähti edelleen se, että kaikesta näytöstä ja kokemuksista huolimatta nuo klassiset "pehmeitä ja kasvisrasvoja" työntyy ravitsemusterapeuteilta aivan väkisin esiin, vähän niinkuin aurinko joka tuppaa nousemaan ihan joka aamu. Harmi etteivät toimittajat kysyneet tässä kohtaa että miksi. No vastaushan olisi tottakai että viralliset suositukset ohjeistavat näin. Ja tässä kohtaa olisi edelleen voinut kysyä että miksi viralliset suositukset ohjeistavat tutkimustulosten vastaiseen toimintaan... Muttei siitä sen enempää. Rasvakammoa on käsitelty jo ihan tarpeeksi tässäkin blogissa.

Positiivisena koin sen seikan että kerrankin karppaajaa kuunneltiin. Vaikkei mukaan mahdukkaan kuin pieni osa kaikesta siitä keskustelusta jota käytiin, mielestäni tärkeitä pointteja tuli hyvin esille.

Ruokamakasiini
 

10 kommenttia :

 1. Siis todella hyvä haastattelu!!
  Saako tuota linkkiä lähettää kavereille ja laittaa omaan blogiin!??

  Sulla tuli kaikki ne asiat sanottua mitä pitääkin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä saa levittää ihan vapaasti.

  VastaaPoista
 3. Tosi asiallinen haastattelu!

  VastaaPoista
 4. "Näin vaarallista karppaaminen on" Loistava haastattelu, hyväntuulinen lopetus. Tykkään! :D

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu sinusta. Ja varsin asiallinen.

  VastaaPoista
 6. Minusta on aina yhtä hauska alkaa keskustelemaan hiilihydraateista, rasvata ja viljasta. Varsinkin nettipalstoilla voit vuodattaa sydänveresi ihmisiin vedoten, ja esittää sen tuhat tutkimusta asiasta ja lopputulos on aina sama: "kyllä minä ainakin luotan suosituksiin, täytyyhän niissä perää olla".

  Ihanaa että jaksat kirjoittaa asiasta, joku kaunis päivä ihmiset lakkaavat kertakaikkiaan ostamasta kaikkea roskaa ja elävät terveempänä elämänsä loppuun asti ;)

  VastaaPoista
 7. Asiallinen haastattelu! Hienoa! :) Tänään viimeksi meinasin revetä nauruun kun näin kassajonossa henkilön jolla naama rutussa jo valmiiksi vloppua varten. Kassalle lappasi vaaleinta paahtoleipää mitä oli löytänyt, valmispizzoja, limsoja jne. Ja kolme jättipakettia actimälliä, äkkiseltään laskettuna 16kpl pikku putelia. Toivottavasti selviää vlopusta ;) Hyvää vloppua kaikille!

  VastaaPoista
 8. Olet ihana! Mahtava haastattelu!
  Hyvää syksyä Koltalle & familylle.


  -Anu

  VastaaPoista