sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kakkajuttu

Paskasta ei kuulemma saisi puhua. Minähän viittaan kintaalla sille mitä saa ja mitä ei saa suustaan päästää. Varsinkin karpatessa on tosin kakka jäänyt vähemmälle huomiolle, siitäkään kun ei enää tule päivittäin numeroa. Se vain on normaalia. Mutta aikana jolloin varpusparvi usein pärähti posliiniin, tuli törmättyä seuraavanlaiseen erittelyyn siitä, millaista kakka voi olla:

Kummituskakka
Tiedät kakanneesi. Vessapaperissa on kakkaa, mutta pönttö on tyhjä.
Teflonpäällysteinen kakka
Tulee ulos niin livakasti, ettet huomaa sitä lainkaan. Ei jätä jälkiä paperiin. Joudut kurkistamaan pönttöön varmistuaksesi, että olet kakannut.
Siirappikakka
Edellisen vastakohta. Koostumukseltaan kuin kuumaa tervaa. Pyyhit takapuolesi 12 kertaa ja silti se jää likaiseksi. Päädyt tunkemaan alushousuihisi vessapaperia ettei niihin jäisi tahroja. Kakka jättää pysyvät jarrutusjäljet pönttöön.
Jospa sittenkin -kakka
Olet jo pyyhkinyt reikäsi ja valmistautunut nousemaan pöntöstä, kun huomaat; sitähän tulee lisää!
Poksauta verisuoni päästäsi -kakka
Tällainen kakka tappoi Elviksen. Ei putoa ennen kuin olet yltä päältä hiessä, tutiseva ja punainen punnerruksen voimasta. Useimmiten tulee kun sinulla on kiire.
Vellimahakakka
Kakkaat niin paljon, että painosi putoaa viisi kiloa.
Just nyt -kakka
Tällaisen sattuessa on parasta olla noin 10 sekunnin päässä pöntöstä. Useimmiten sillä on jo pää ulkona ennenkuin saat housusi alas.
King Kong tai yöastian tukehduttaja -kakka
Tämä kakka on niin iso, ettei se mahdu pöntöstä ellet pilko sitä pienempiin kimpaleisiin. Henkkari toimii tässä hyvin. Tällainen kakka tulee useimmiten kun olet kylässä.
Märät posket -kakka
Kakka osuu veteen poikittain, ja aiheuttaa ison molskahduksen, joka kastelee takapuolesi.
Toivokakka
Istut pöntöllä krampissa, pieraiset pari kertaa, mutta kakkaa ei vain tule.
Käärmekakka
Tämä kakka on kohtalaisen pehmeä ja suurin piirtein peukalosi paksuinen (pythoniksi kutsuttava on huomattavasti paksumpi). Tuntuu kuin se olisi ainakin metrin pituinen.
Korkkikakka
Vielä kolmannenkin huuhtelukerran jälkeen se vain kelluu pöntössä. Hyvä jumala, miten minä pääsen tästä eroon?!! Tämä kakka tulee useimmiten kyläillessäsi.
Meksikolaisruokakakka
Tiedät että on OK syödä taas kun takapuoltasi lakkaa kirvelemästä.
Olutkakka
Tämä kakka tulee kankkuspäivänä. Luulet että kakka ei haise pahalta, mutta tämä on PAHA!! Useimmiten joku odottaa vuoroaan oven ulkopuolella. Tällä kakalla on myös taipumus tulla kyläillessäsi.

10 kommenttia :

 1. Olipa paska kirjoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi silmistä ja vaahto suusta :D

   Poista
 2. Valovuosia vanha stoori..carpe diem.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin jo ettei kukaan mainitse asiasta.

   Poista
 3. tuote tietenkin kertoo laitoksen toiminnnasta paljon. jos raaka-aineeet on kelvottomia ja konet kanttuvei tai lähellä sitä, niin ei voi ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta sama syökö vain huonoja ruokia (kuten rasvat, kananmuna tai juurekset) tai pelkkiä superruokia (kuten ruisleipä ja peruna), niin paska tulee joka tapauksessa, ennemmin tai myöhemmin.

   Poista
  2. Ja kun syö viimeiksi mainittuja niin sitä tulee jopa suustakin, vai pitäisikö sanoa kynästäkin!

   Poista
  3. Valitettavasti itseni kohdalla noiden mainittujen superruokien, eli perunan ja ruisleivän, syöminen aiheuttaa sen, että paska ei tosiaan meinaa tulla sitten millään. Menee laitos tukkoon moisesta scheissesta (samoin vehnästä, ohrasta, jne), ja sepä se ei ole ollenkaan kivaa! Enpä tiedä, kuinka moni kärsii samasta oireesta, yleensä tuntuu olevan päinvastaista kai?

   Poista
 4. Miten on muuten, nouseeko paino tämän
  korkkikakan jälkeen? Sillähän on selvää nostetta
  kehon omaan tiheyteen verrattuna.

  Että varoen sellaista ettei tule paha mieli punnituksessa.

  Hoh hoh..

  Jallu

  VastaaPoista
 5. Käytätkö homogenoimattomia jugurtteja yms. maitotuotteet homogenoimattomina. Oma kokemus on ollut myönteinen.
  Lista homogenoimattomattomista jugurteista olisi paikallaan.

  VastaaPoista