maanantai 14. lokakuuta 2013

Saatanan kätyri


Otsikossa mainittu henkilö on siis ministeri. Edesmenneen idolini koomikko Pekka Jalavan sanoja lainatakseni "Sehän on sanomattakin selvää, että Päivi Räsänen on Saatanan kätyri. Piru tiesi että kirkko on paras tuhota sisältä päin. Joka kerta kun Päivi avaa suunsa homoista, kirkosta katoaa muutama kymmenen tuhatta jäsentä."

Nyt tämä helvetinenkeli on keksinyt, että hänellä on suurempi viisaus ja oikeus päättää mikä on ihmiselle itselleen hyväksi, koska kansalainen itse on niin saatanan tyhmä ettei ymmärrä omaa parastaan. Kyse on siis uskomushoidoista joka on virallisen terveydenhuollon haukkumanimi kaikelle virallisesta terveydenhuollosta poikkeavalle hoidolle.

Uskomushoidoksi nimetyt hoitomenetelmät, esimerkiksi homeopatia, perustuvat kehon puolustuksen herättämiseen solutasolla. Silloin vastustuskyky aktivoituu ja alkaa taas toimia. Akupunktio perustuu energiaratojen (hermojen) tukoksien avaamiseen, jolloin kiputilan syy poistuu. Hoidot ovat käytännössä turvallisia parannushoitoja, joilla stimuloiden normalisoidaan kehon tilaa.

Maailman terveysjärjestö WHO taas suosittaa näiden maailmalla yleisesti käytettyjen Complementary and Alternative Medicine (täydentävä ja vaihtoehtoiden lääketiede) yleisempää ja laajempaa käyttöä kansalaisille. Homeopatia on myöskin EU:ssa virallistettu lääkitysmuoto. Ja akupunktionkin tiedetään WHO:n mukaan auttavan yli 400 sairauteen.

Laki potilaan asemasta ja oikeuksista luku 2. 3§ potilaalla on oikeus laadultaan hyvään terveyden- ja sairaanhoitoon. Hänen hoitonsa on järjestettävä ja häntä on kohdeltava siten, ettei hänen ihmisarvoaan loukata, sekä että hänen vakaumustaan ja hänen yksityisyyttään kunnioitetaan.

Perustuslain luku 2. 6§ mukaan ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Potilaslain ja perustuslain vastaisesti, Päivi Räsänen on siis päättänyt, että äänestäjä on vain liian tyhmä päättämään, joten yksittäisen kansalaisen oikeus itseensä loppuisi jos ihmiselle annetaan diagnoosi kuten esim. diabetes, mielenterveysongelma tai syöpä.

En tiedä minkälaisesta Napoleon syndroomasta Päivi kärsii mutta on sanomattakin selvää ettei tuollainen ihminen voi toimia ministerinä tai kansanedustajana, jonka todellisuudentaju on noin auttamattomasta hämärtynyt. Eikö lääketieteestä joku pykälä löydy jolla näin pahasti todellisuudesta ulos lipsahtanut henkilö voitaisiin laittaa pakkohoitoon ???

Olen allekirjoittanut adressin jossa tätä oikeutta itseensä puolustetaan ja suosittelen sitä lämpimästi muillekkin:

http://www.adressit.com/oikeus_itseensa_tai_lapseensa_sailyttava


1 kommentti :

  1. Akupunktiostahan julkaistiin (muistaakseni) vuonna 2010 Tanskalaistutkimus, jossa selvitettiin akupuntion fysiologista toimintamenetelmää kivunhoidossa. Kyseisessä tutkimuksessa havaittiin akupunktion aiheuttavan kehossa hormonaalisen vasteen, joka kestää jopa useita päiviä, kun esimerkiksi perinteisen hieronnan vaikutusaika on maksimissaan muutamia tunteja. Toisin sanoen kyseessä ei edes ole ns. "uskomushoito"

    VastaaPoista