keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Reseptit

Ajatukseni reseptiarkistosta sai sen verran tykkääjiä lärvikirjassa että ei sitä tarvinnut sen kauemmin miettiä. Ja yleisimmin minulta kysytään mitä sitä sitten voi syödä ja mitä itse syön. Ratkaistaan asia sitten näin.

Oikean palkin navigoinnista löytyy jatkossa linkki Koltan resepteihin. Nimestään poiketen se on kuitenkin tarkoitettu kaikille sellaisille resepteille joita karppaajat/VHH:T oikeasti syövät. Ei tehdä siitä mahdollisimman isoa vaan mahdollisimman tehokas. Eli koitan saada sinne niitä reseptejä, joita oikeasti itse syön.

Toivon toki, että ihan jokainen jakaisi kanssani ne suosituimmat ja käytetyimmät reseptit, oli ne sitten omia tai omittuja. Reseptin, ohjeen ja mahdollisen kuvan voi laittaa maililla mikko@koltta.com

Ainoa toiveeni resepteille on, että ne ovat VHH ideologiaan sopivia. Joskus aikaisemmin yritin tätä jo kertaalleen tämän blogin kautta mutta silloin osanotto jäi varsin laimeaksi. Toivottavasti nyt lärvikirjan myötävaikutuksella saadaan vähän enemmän kiinnostusta asiaan, vaikkakin netti on pullollaan reseptejä. Haluankin tämän erottuvan massasta juuri sillä, että mukaan laitetaan ne jokaisen ykkös respetit, ei koko kirjoa joka maailmalla on tarjolla.

Koltta karppaa- reseptit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti