tiistai 13. syyskuuta 2011

Leipäpropagandaa

Kaisa Mensonen
Markkinoinnissa ja mediassa on käynnissä paskanlevityksen mm-kisat. Tällä hetkellä tavallista kuluttajaa pommitetaan mitä uskomattomammalla apulannalla ovista ja ikkunoista. Aikaisemmin oletin että tätä tekevät lähinnä toimittajat, professorit ja tohtorit joista jälkimmäiset on mainittu pariin otteeseen ihan nimellä ja yhteydellä jossa paskapuheet on esitetty.

Mira Perander
Nyt tähän paskanpuhujien kunniattomaan kärkijoukkoon pääsevät leipätiedotuksen kärkikaksikko toiminnanjohtaja Kaisa Mensonen ja hallituksen puheenjohtaja Mira Perander, jotka leipäviikon alkaessa julkaisivat uudet markkinointimateriaalit ja kehtaavat siinä julkisesti nyt väittää että leipä on hidasta hiilihydraattia ja nostaa veren sokeria hitaasti, ollen näin oikein sopiva vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Raikuvat onnittelut bloggaajalta. Noin hienosti omiin muroihin kuseminen vaatii jo jonkinlaista erityislahjakkuutta.

Se leipä ON nopeaa hiilihydraattia ja nostaa sitä verensokeria jopa nopeammin kuin coca cola, ihan leivän jauhoista, leseistä ja jyvistä riippumatta. Se on vaan tutkittu fakta joka ei valehtelemalla miksikään muutu. Minulle karppaajana on aivan se ja sama onko se hiilihydraatti nopeaa, hidasta vai etanaa. Hiilihydraatteja kun rajoitetaan, rajoitetaan määrää. Se on sillä siisti eikä sillä asialla tarvitse yhtään leikkiä ja spekuloida. Eikä hiilihydraattien vauhti vaikuta yhtään siihenkään faktaan että nyt ei turvota, pärisytä tai kiristele vatsassa. Ei tarvita actimälliä, activioita eikä muitakaan paskajugurtteja auttamaan leipämoskan läpituloa suolesta.

Nämä on näitä markkinaväen (joista on sama puhuko pää vai perse) juttuja, joihin on syytä suhtautua muutoinkin tietyllä varauksella. Saati sen jälkeen kun ovat itsekkin jo myöntäneet levittävänsä valheita, on ihan se ja sama mitä sieltä tuutista tämän jälkeen sanotaan. Mitään ei enää uskota tuon torven toitotuksista. Leipäpropaganda voi siis vaihtaa nimensä. Tuossa se uusi nimi tulikin jo mainittua ja sopii mainiosti tuollaiseen perivenäläiseen tiedottamiseen jossa totuudessa pysyminen on lähinnä kaunis ajatus, ei muuta.

Kysyn vaan että kuinka kauan tuokin kaksikko saa jatkaa mainontaa täysin valheellisin väittämin. Eikö tosiaankaan mikään laki enää päde, kun puolustellaa virallisia suosituksia. Niiden nimissä saa puhua enemmän paskaa kuin suusta mahtuu ulos. No lisännee se hammastahnan myyntiä. Ei kai sitä kehtaa puolisoaan pussata suulla joka päivittäin käsittelee enemmän paskaa kuin lehmä perseestään suoltaa ulos.

2 kommenttia :

  1. Ihan olen hyvin selvinnyt hengissä ilman leipää nyt jo vuoden verran. Hyvä, Koltta, kun nostit tämänkin esiin :D

    The Z

    VastaaPoista
  2. Voihan se olla että me ollaan jo kuoltu. Kun "aivot tarttee hiilareita" ja me ei olla sitä vieläkään uskottu.

    VastaaPoista