sunnuntai 28. elokuuta 2011

VHH tutkimukset

Monissa kirjoituksissani olen viitannut ja linkittänytkin erilaisiin tutkimustuloksiin, joita onneksi nyt internetin aikana on paljon helpompi löytää ja saada luettavakseen kuin koskaan aikaisemmin. Nyt kun alle kuukaudessa olemme tällä blogilla tavoittaneet yli 20000 käyntiä, ajattelin että tällainen aiheesta kiinnostunut lukijakunta varmasti tietää linkin jos toisenkin.

Yksin tämmöinen projekti on mahdoton riittävän kattavasti toteuttaa mutta teidän, blogia lukevien, myötävaikutuksella uskoisin sen hyvinkin mahdolliseksi. Koitetaan siis yhteisvoimin kerätä kaikki mahdollinen tutkimusmateriaali joka karppaukseen ja/tai vähähiilihydraattiseen elämäntapaan sekä diabetekseen ja muihin sairauksiin joita vhh:lla on parannettavissa tai hoidettavissa, yhteen tietokantaan. Laitetaan se niin karppaamista puoltaville kuin epäileville käytettäväksi ja hyödynnettäväksi.

Koska analyyttiseen ajatteluun kuuluu olla selvillä myös niistä faktoista jotka eivät tue omaa näkemystä, toivoisin että sellaisetkin linkit jotka eivät välttämättä tue näkemyksiämme tai pyrkivät osoittamaan täysin päinvastaista kuin toivomme, lisätään avoimin mielin. Haluan tässä suhteessä poiketa "arvostetuista" akateemikoista jotka eivät ylemmyytensä tunnossa ja ylpeyteen langenneina ota omia mielipiteitään tyrmääviä faktoja huomioon, joten olen kiinnostunut myös tuloksista, jotka pyrkivät todistamaan että karppaus on hidas harakiri.

Ei ole haitaksi vaikka samoja linkkejä tulee useampaankin kertaan, siivotaan sitten kokoelma kun materiaalia kertyy riittävästi sen yleisölle jakamista ajatellen. Joten jokainen rohekasti linkki talteen ja pienellä vaivalla mukaan kokelmaan.

Linkin lähettämiseen varatulle lomakkeelle pääset tästä.

1 kommentti :

  1. Tämä on hieno idea!

    Kun Uusi Diabetesyhdistys näyttää heti alusta lähtien olevansa tieteen asialla, yhä useampi innostuu ja lähtee varmasti mukaan! Koska yhdistys samalla näpäyttää nykyistä terveyspolitiikkaa, kannattaa samalla tuoda ilmi, että yhdistyksen virallinen kanta ei ole yhteydessä näennäistieteisiin ja hömppähoitoihin. Väärä mielikuva siitä että VHH-liittyisi huuhaaseen ja olisi jotain hatusta vedettyä ideologiaa kun olisi yhdistyksen uskottavudelle suuri kolaus.

    VastaaPoista